Planujesz podróż? Zadzwoń:

tel. +48 24 3862760
mob. +48 535 001 970


Andrzejki z Papa D




Najlepsze Hity w  ANDRZEJKI 2018

30-11-2018


Kolacja I godz.20:00


Tatar z Sezonowanej Wołowiny z Marynowanymi Borowikami i Piklami


Konfitowane Udko z Kaczki z Karmelizowanymi Jabłkami w Ziołach z Buraczkami


Torcik Bezowy z Tiramisu i Żurawiną

Lampka Czerwonego Wytrawnego Wina



Koncert zespołu : 21:30



23:00 - Zaczynamy Andrzejkowe DJ Party


Kolacja II  godz.23:30


Delikatny Meksykański Boeuf Stroganow z Indyka z Warzywami i Świeżą Kolendrą


Grillowane Polędwiczki Wieprzowe z Białym Sosem 

z Kurkami Kalafiorem Romanesco i Gratiną z Brokuł


Patery Mięs Pieczonych ( Karkówka, Pieczony Boczek

z Majerankiem, Pasztet z Boczkiem i Żurawiną )


Kolacja III  godz.1;00


Żurek z Białą Kiełbasa i Jajem


Napoje Zimne i Gorące 


KOLACJA+ Koncert PAPA D

Cena 160 zł - 1os przy stolikach od 6,8,10,12 os

VIP Stolik

Cena 190 zł - 1os przy stolikach od 6,8,10,12 os


KOLACJA+ Koncert PAPA D + DJ (disco do 3:00)


Cena 270 zł - 1os przy stolikach od 6,8,10,12 os

Stolik VIP

Cena 320 zł - 1os przy stolikach od 6,8,10,12 os



BAL SYLWESTROWY

Dania Serwowane

godz. 20:00

Ragu Cielęce Aromatyzowane Świeżym Estragonem Zapieczone

w Cieście Francuskim podane z Mixem Kruchych Sałat


godz. 21:00

Krem z Batatów z Makaronem z Czerwonej Kapusty

Soczysta Pierś Supreme z Musem Cytrynowy podana z Gratiną z Brokuł i Kalafiorem Romanesco


godz. 23:00

Piotrosz w Płatkach Migdałowych z Sosem z Czerwonego Wina Trawy Żubrowej i Cytrynowej z Francuską Marchewka z Masłem Palonym


godz. 1:00

Boeuf Stroganow z Sezonowanej Wołowiny Aromatyzowany Francuska Musztarda Dijon

Polędwiczka SousVide  z Gorgonzolą Kurkami z Biały i Dzikim Ryżem Venere


godz. 3:00

Bulion Consomme z Gęsi z Pysznymi Pierożkami Wołowymi

Przystawki Na Zimnej Płycie

Pasztet Wieprzowo Cielęcy z Boczkiem i Żurawiną


Pasztet Francuski z Gęsich Wątróbek z Borowikami


Pasztet Francuski z Gęsich Wątróbek z Jabłkami Majerankiem i Białym Winem


Krewetki Tygrysie w Tempurze z Sałatką i Musem


Krewetki Tygrysie w Kokonach z Nitek Ziemniaczanych z Sałatami i Sosem Francuskim


Tym baliki z Warzyw w Aromacie z Borowików


Tatar z Selekcjonowanej Wołowiny Doprawiony Musztardą Dijon z Jajem Przepiórki


Sałatka z Kozim Serem i Oliwą


Koreczki z Świeżego Ogórka z Francuskim Serkiem i Łososiem


Patera Francuskich Wędliniarskich Specjałów


Desery /Napoje / Alkohol

Truskawkowy Placuszek / Finansjerki Pistacjowe / Cytrynowy Placuszek / Eklerki /

Kakaowa Kruszonka w Czekoladzie / Kakaowa Tarta / Malinowa Kruszonka z Galaretką


Soki:  Jabłkowy / Pomarańczowy / Woda / Pepsi /

 Kieliszek Wybornego Szampana o północy

Butelka 0,7l wino białe lub czerwone  lub 0,5l wódka dla 2 os


Każdy uczestnik Balu otrzyma eleganckie dodatki

Panie ( wąż boa ) Panowie (elegancki kapelusz)


Wieczór poprowadzi

Dj-Darek



Cena promocyjna : 270,00zł  dla 1os przy stolikach 4,6,8 osobowych

Cena 700,00zł dla 2 osób przy stoliku 2 osobowym